Ženski sportski kupaći kostimi Nike

Jeste li jedna od onih žena koje traže zahtjevne sportske aktivnosti? Na dobrom ste putu. Zadržat ćete svoju kondiciju i božanstvenu siluetu. I plivanje će se svakako pokazati korisnim. Udobnost i jamstvo nevjerojatnih performansi očekuju vas u Nike ženskim sportskim kupaćim kostimima. Bilo da se odlučite za dvodijelne ili pune modele, bit ćete zadovoljni. U svakom slučaju računajte na postojanost i dugotrajnost materijala.

Nike ženski sportski kupaći kostimi ne boje se konkurencije. S okruglim ovratnikom, visokim nogavicama, otvorom na leđima i kopčom oko ovratnika, Nike jednodijelni kupaći kostim zasigurno će impresionirati prave sportaše. Jednodijelni komad s obrubom i naglaskom u kontrastnoj boji također je prikladan za zahtjevne izvedbe. Dvodijelni sportski modeli impresioniraju čvrstoćom gornjeg dijela. Grudi ne smetaju tijekom bavljenja sportom. Možete odabrati kupaći kostim sa ili bez pojačanja. Naravno, klasične gaćice ili donji dio s gaćicama. Nike ženski sportski kupaći kostimi dizajnirani su za aktivne žene koje vole slobodu kretanja.

Tamnoplavi ženski dvodijelni sportski kupaći kostim Nike 2024

Kupaći kostimi za vaš aktivan stil života? Zajamčeno dvodijelni kupaći kostim Nike 2024! Ovi sportski dvodijelni kupaći kostimi stvoreni su za sve aktivne žene, za koje odmor uz more ne znači samo ležanje na ležaljci. Izrađen od rastezljivog materijala, ovaj dvodijelni set uključuje donji dio i grudnjak s blago ojačanim košaricama kako biste bili sigurni tijekom najintenzivnijih aktivnosti.

Cijena u trenutku pregleda: 49,90 €

Udobni crni Nike bikini

Dvodijelni Nike Solid sportski kupaći kostim pruža maksimalnu udobnost tijekom plivanja i sportova na plaži. Gornji dio pruža srednju potporu poprsju, tako da ne morate brinuti o zahtjevnijim pokretima. Također uključuje uklonjive košarice koje lagano podupiru i oblikuju dekolte.

Cijena u trenutku pregleda: 39,05 €