Dvodijelni kupaći kostimi s cvjetićima

Bikini gaćice visokog struka u cvjetnom uzorku

Volite li moderne komade koji su ipak vrlo praktični? Želite se osjećati privlačno, a istovremeno udobno u kupaćem kostimu, bilo gdje uz vodu, na plaži? Volite li originalnost? Onda vas čekaju ove moderne kupaće hlače visokog struka. Bikini gaćice visokog struka impresionirat će vas na prvi pogled, a tako ćete i vi u njima. Donji dio kupaćeg kostima s atraktivnim printom ističe se krojem i kvalitetnim materijalom.

Cijena u trenutku pregleda: 10,21 €

Grudnjak za kupaći kostim u boji lavande sa sitnim cvjetnim uzorkom

Volite li originalnost? Ne volite se stopiti s masom, već naprotiv, volite skrenuti na ugodan način? Volite li vlastitu kreativnost? Kladite li se na udobne i gotovo besmrtne komade, pa tako i kupaće? Onda ovaj lijepi komad ne smije nedostajati u vašem kupaćem kostimu. Grudnjak za kupanje ističe se bojom i krojem.

Cijena u trenutku pregleda: 14,77 €

Trokutasti bikini bezvremenskog cvjetnog uzorka

Trendyol ženski kupaći kostimi cvjetnog uzorka su moderni, kvalitetni i izuzetno udobni. Gornji dio se sastoji od grudnjaka s trokutastim košaricama. Donji dio čine gaćice klasičnog kroja s vezicama sa strane.

Cijena u trenutku pregleda: 26,96 €

Crno-bijeli ženski bikini u modernom cvjetnom printu

Ženski dvodijelni kupaći kostim Heather u crno-bijelom dizajnu s cvjetnim uzorkom prikladan je za dame bujnijih oblika. Kupaći kostim izrađen je od ugodne, brzosušeće i izdržljive tkanine. Naramenice su podesive. Gaćice su klasičnog udobnog kroja.

Cijena u trenutku pregleda: 57,57 €

Trokutasti kupaći kostim udobnog kroja i modernog uzorka

Ženski trokutasti kupaći kostim Obsessive Tropicanes ističe se udobnim, atraktivnim, bezvremenskim krojem. Šarm je pojačan cvjetnim uzorkom. Kupaći kostim je bez gajbi i ojačanja. Pružaju maksimalnu udobnost.

Cijena u trenutku pregleda: 37,82 €

Cvjetni uzorci doista su bezvremenski i neizostavni dio ljeta. Cvijeće možete pronaći posvuda, na odjeći, torbicama, cipelama pa čak i na kupaćim kostimima. Odjenete li se u dvodijelni kupaći kostim s cvjetnim printom, pretvorit ćete se u vrlo nježno i romantično biće. I uopće nije važno koje cvijeće nosite na kupaćem kostimu. To mogu biti mali cvjetovi ili ogromni cvjetovi različitih boja. Za cvjetne uzorke, što šarenije to bolje. Cvjetni dezeni prikladni su za sve figure, ali posebno pristaju mladim djevojkama. Cvijeće je simbol nježnosti, mladosti i nježnosti.

Osim toga, cvjetni dvodijelni kupaći kostim laska malim grudima jer ih vizualno povećava. Ne zaboravite da su kupaći kostimi vrlo važan dio vaše garderobe ljeti. Preporučljivo je ulagati u skuplje i kvalitetnije kupaće kostime, stoga ne birajte samo po kvaliteti, već i po izgledu. Pogotovo ako volite ići ruku pod ruku s modnim trendovima. Ne možete pogriješiti s cvjetnim uzorcima.