Ružičasti dvodijelni ženski kupaći kostimi

Brazilian Relleciga kupaće gaće u pastelno ljubičastoj boji

Brazilian Relleciga kupaće gaće u pastelno ljubičastoj boji.

Cijena u trenutku pregleda: 25,88 €

Dvodijelni kupaći kostim s uzorkom prikladan za punije oblike

Birate li novi kupaći kostim? Preferirate kvalitetne i bezvremenske modele? Trebate li kupaće kostime primjerene punijim oblicima? Onda vam se sviđa ovaj model. Ženski dvodijelni kupaći kostim L1127/2 Lorin privući će vašu pažnju svojim atraktivnim uzorkom i udobnim krojem. A ni u njima nećete izgubiti pažnju. Kupaći kostimi stvoreni za vašu udobnost i uživanje u vodi i na kopnu.

Cijena u trenutku pregleda: 70,49 €

Bikini tange u roze boji lubenice izrađene od kvalitetnog kupaćeg kostima

Kupaćih kostima nikad dosta. Zato je vrijeme da kupite atraktivan komad uz koji uvijek imate garanciju na originalan kupaći kostim. Uljepšajte si ljeto, bez obzira provodite li ga na odmoru, uz more ili kod kuće u vrtu. Uostalom, svi se žele svidjeti. I u ovom modelu hoćete. Rellecigin ružičasti kupaći kostim boje lubenice s tangama na vezanje je seksi komad. Izrađene su od ugodnog, kvalitetnog, izdržljivog i brzo sušećeg materijala koji zadržava oblik i postojanost boja.

Cijena u trenutku pregleda: 21,4 €

Podstavljeni bikini grudnjak sa žicom i efektnim volanima

Oslanjate li se na originalnost? Udobnost? Kvaliteta? Onda ovaj prekrasan komad ne smije nedostajati u vašem ormaru. Zahvaljujući ovom gornjem dijelu kupaćeg kostima uvijek ćete imati jedinstvenu odjeću. Do izražaja će doći i vaša preplanula koža. Gornji dio kupaćeg kostima koji daje dodatnu atraktivnost. Gornji dio bikinija u pastelno ružičastoj boji učinit će da zablistate.

Cijena u trenutku pregleda: 4,86 €

Želite se transformirati u nježno i eterično biće? Zatim odaberite ružičasti dvodijelni kupaći kostim. Kao i bijele, namijenjene su ženama čiste i nevine duše. Ružičasta boja je simbol nježnosti, delikatnosti i romantike. Ako ste romantična žena, ružičasti kupaći kostimi nikako ne bi trebali nedostajati u vašem ormaru.

Ružičasti dvodijelni kupaći kostimi ukrašeni, primjerice, sitnim kamenčićima apsolutno su neodoljivi. Kombinacija crne i ružičaste je jednako lijepa, jer je to kontrast boja. Ružičasta može biti u više nijansi, od duboke do svijetloružičaste, na vama je koju ćete odabrati. Ponuda je više nego bogata. Što god odabrali, ružičasti kupaći samo će naglasiti vašu sramežljivost i nježnost. Ružičasta boja doista je jedinstvena i uopće nije istina da je to boja samo za djecu. Odrasle žene u njemu izgledaju vrlo ženstveno i zavodljivo. Opet, ružičasta će istaknuti vašu preplanulu kožu, naprotiv, ne pristaje ženama svijetle puti, na kojima zna izgledati pomalo zagasito.