Kupaći kostimi tankini

Cvjetni tankini kupaći kostim za punije

Tražite kupaći kostim u kojem ćete se osjećati odlično i udobno? Ne tražite dalje od otisnutog tankini topa. Idealan je za žene veće veličine koje se žele osjećati ugodno i djelomično prekriti svoje obline. Top tankini je blago pripijen, s izrezom između grudi, integriranim grudnjakom i ulošcima koji se mogu skinuti. Podesive naramenice na leđima pomažu da kroj prilagodite svom tijelu. Tankini kupaći kostim izrađen je od lagane, prozračne tkanine koja će vas rashladiti i osjećati udobno tijekom cijelog dana.

Cijena u trenutku pregleda: 28,26 €

Top tankini kupaćeg kostima udobnog kroja s atraktivnim printom

Za izvrstan osjećaj u kupaćem kostimu, evo tankini topa s ekskluzivnim printom i jednobojnim crnim naramenicama. Top tankini kupaćeg kostima s integriranim grudnjakom i oblikovanim košaricama koje se mogu skidati. “V” izrez. Široke, jednobojne naramenice podesive su straga.

Cijena u trenutku pregleda: 34,94 €

Tankini, odnosno gornji dio kupaćeg kostima s gaćicama, postaje praktičan pomoćnik na plaži, posebno za žene koje se ne žele otkriti više nego što je potrebno. Grudnjak je zamijenjen gornjim dijelom koji prekriva trbuščić, ali ako se želite sunčati, ovaj gornji dio trebate samo zarolati. Donji dio kupaćeg kostima su klasične gaćice. Ali zajedno, ovaj tankini kupaći kostim izgleda kao da nosite cijeli kupaći kostim. No, u usporedbi s kupaćim kostimima, puno je lakše otići na WC, mokre kupaće lako mijenjate za suhe i u njima se bolje sunčate. Uz gornji dio tankinija dovoljno je jednostavno obući suknju ili kratke hlače i možete odmah u restoran ili shopping.

Bucmaste žene ili trudnice koje trebaju zaštititi trbuščić od sunca najviše će cijeniti ovaj kupaći kostim. Riječ je o vrlo profinjenom kupaćem kostimu, koji u isto vrijeme izgleda vrlo nježno i romantično. Donji dio je klasičnog kroja gaćica, gornji dio je znatno proširen kako bi sakrio i trbuščić. Svaka žena može si priuštiti ovaj kupaći kostim.