Balconette-bardot kupaći kostimi

Ženski dvodijelni kupaći kostim Self s ojačanim uzorkom

Ženski dvodijelni kupaći kostim izrađen je od visokokvalitetne mikrofibre. Podstavljeni grudnjak s uzorkom. Kopčanje na leđima, podesive i neskidive naramenice. Klasične gaćice punijeg kroja s udobnim vezicama.

Cijena u trenutku pregleda: 51,81 €

Moderan dvodijelni kupaći kostim koji laska ženskoj figuri

Elegantan dvodijelni kupaći kostim Atena Ewlon izrađen je od kvalitetnog materijala. Imaju ojačane košarice, okomite bočne kosti, naramenice s normalnom regulacijom dužine, kopčanje metalnom kopčom.

Cijena u trenutku pregleda: 29,88 €

Ženski dvodijelni kupaći kostim u boji s grudnjakom crnog kroja

Impresionirati ćete u Grace kupaćem kostimu na plaži i na bazenu. Grudnjak u bardot kroju ima mekane košarice koje uz pomoć Push-Up efekta modeliraju doista puno poprsje. Možete otkopčati svjetlucave naramenice i počastiti se savršeno preplanulim ramenima.

Cijena u trenutku pregleda: 59,63 €

Ženski dvodijelni kupaći kostim Bardotka (balconette) – pod tim tajanstvenim nazivom krije se popularni dvodijelni kupaći kostim čiji se grudnjak ističe jedinstvenim krojem. A znate li od čega je nastao ovaj naziv? Riječ je o grudnjacima takozvanog balkonskog kroja kakve je svojedobno nosila glumica Brigitte Bardot. Proslavila ih je 1960-ih. No, takozvane bardote nose se i danas i još uvijek nalaze nove kupce.

A kako izgledaju ovi dvodijelni kupaći kostimi iz 2023. godine? Čašice kao da završavaju u jednoj ravnini, pa se doimaju niskima. Ovaj kroj daje grudima vrijednu zaobljenost, kao da su nečim poduprte i savršeno otkrivaju dekolte. Osim toga, naramenice grudnjaka nalaze se uz rub košarica, pa su gotovo nevidljive ispod gornjih dijelova.

No, oprez, kroj ovih dvodijelnih grudnjaka za kupaće kostime vrlo se često miješa s grudnjacima koji imaju pola košarice, takozvani demicup. Ove grudnjake prepoznajete po tome što imaju samo djelomično izrezane košarice. Tako možete sa sigurnošću prepoznati balconette grudnjake i, štoviše, stvarno izgledaju vrlo nježno i romantično. No, pazite, bolje pristaje ženama s manjim poprsjem.