Ženski kupaći kostimi Ewlon

Ewlon je modni brend koji kod nas još nije poznat. U njezinom portfelju između ostaloga možemo pronaći prekrasne ženske kupaće kostime koji će vam na prvi pogled zapeti za oko. Tu su odvažne boje, profinjeni krojevi, ukrasi i, naravno, profinjenost do najsitnijih detalja. Riječ je o visokokvalitetnim kupaćim kostimima koji su izrađeni od materijala za kupaće kostime koji se brzo suši. Osim toga, savršeno drže oblik i ne rastežu se. Ovo su najvažnije karakteristike koje bi svi kupaći kostimi trebali imati.

Sve će se žene opametiti, bez obzira na figuru. Brand nudi kupaće kostime za velike i male grudi, mnogo krojeva i oblika gaćica. Ovdje ćete pronaći jednobojne i višebojne modele u kojima ćete zablistati na plaži. Ne zaboravite se za ljeto opremiti prekrasnim kupaćim kostimima koji će savršeno naglasiti vašu ženstvenost i ljepotu.

Ewlon push-up dvodijelni kupaći kostim

Ewlon dvodijelni kupaći kostim modernog dizajna izrađen je od visokokvalitetnog, izdržljivog i brzosušećeg materijala. Klasični gornji dio kupaćeg kostima s žicom ima uklonjive push-up jastučiće i ukrasni čvor sprijeda. Naramenice su šire i udobne s vezanjem iza vrata. Gaćice su skupljene u gornjem dijelu i oživljene diskretnim ukrasom.

Cijena u trenutku pregleda: 24,72 €

Moderan dvodijelni kupaći kostim koji laska ženskoj figuri

Elegantan dvodijelni kupaći kostim Atena Ewlon izrađen je od kvalitetnog materijala. Imaju ojačane košarice, okomite bočne kosti, naramenice s normalnom regulacijom dužine, kopčanje metalnom kopčom.

Cijena u trenutku pregleda: 29,88 €