Ženski kupaći kostim Calvin Klein

Volite li sportski stil i jednostavnost? Onda se kladite na brend Calvin Klein, koji predstavlja sigurnu okladu. Istoimenu dizajnericu moda zanima od djetinjstva. Danas je njegov brend poznat u cijelom svijetu. Nudi praktički svu odjeću i dodatke kojih se možete sjetiti. A tu su naravno i muški i ženski kupaći kostimi.

Ljepota u jednostavnosti. Brend Calvin Klein doista se 100% drži ovog mota. U ponudi ima uglavnom sportske kupaće kostime koji ističu udobnost i slobodu. Obično postoji prepoznatljivi natpis Calvin Klein. Kupaći kostim izrađen je od kvalitetnih kupaćih kostima koji se brzo suše i zadržavaju oblik. Uglavnom se fokusira na dvodijelne kupaće kostime, ali u svom portfelju možete pronaći i jednodijelne modele. Inspirirajte se našom ponudom.

Calvin Klein crni trokutasti ženski gornji dio bikinija

Tražite savršeni crni trokutasti top za sljedeći dan na plaži? Pogledajte Calvin Klein trokutasti top u crnoj boji. Ovaj brendirani gornji dio bikinija ima elegantan i jednostavan crni dizajn s otisnutim logotipom koji dodaje stil. Trokutasti oblik laska širokom rasponu tipova tijela i idealan je za kombiniranje uz donji dio bikinija osim crnog.

Cijena u trenutku pregleda: 49,29 €

Calvin Klein ružičaste gaćice hlače visokog struka

Calvin Klein kupaće hlače pogodne za plus size udobnog su kroja. Donji dio kupaćeg kostima dizajniran je s višim i fleksibilnim strukom. Učinak je pojačan ugodnim, izdržljivim i brzo sušećim materijalom.

Cijena u trenutku pregleda: 15,33 €