Sjajni bikini

Sjajni bikiniji savršeni su za mlade djevojke i dame s ukusom. Želite li zaista zablistati, radije se odlučite za seksi i atraktivne trendi komade iz radionica svjetskih dizajnera. Seksi obline dotjerane su u sjajni bikini s dubokim gaćicama i bočnim ukrasima, trokutastim gornjim dijelom s mašnom u sredini i kopčanjem oko vrata. Sigurno će napaliti svakog muškarca. Crni sjajni bikiniji s velikim košaricama pripadaju ormaru samouvjerene žene. Blistav dizajn i elegantan kroj postat će vaše tajno oružje. Među šlag na torti ubrajamo klasičan grudnjak i gaćice s mrežicom i kopčanjem oko vrata.

Sjajni kupaći kostimi, push-up grudnjaci i gaćice, to je vruće željezo u vatri za dame koje se ne boje pokazati svoju gracioznost. Sjajni modeli s trokutastim grudnjakom i vezom pokrivaju najintimnija mjesta. Odaberite i tankini u sjajnom dizajnu jer ćete se tijekom bavljenja sportom osjećati kao da nosite pamuk. Ističu se životinjski uzorci, zlatni i srebrni elementi, asimetrični oblici i šljokice.

Senzualni crni dvodijelni kupaći kostim brazilke Punta Negra – Obsessive

Senzualni dvodijelni kupaći kostim Punta Negra – Obsessive dizajniran je s trokutastim grudnjakom s vezicama iza vrata i na leđima. Donji dio čine gaćice klasičnog kroja.

Cijena u trenutku pregleda: 35,75 €